BridgeBag

Na het vaarseizoen halen we alle kunstwerken weer van de bruggen. Het merendeel van de doeken is gemaakt van gerecycled materiaal, namelijk weggegooide petflessen. Maar we gaan ze nog een keer recyclen! We maken van de doeken hippe tassen: BridgeBags. De ontwerpen voor deze tassen maken we in samenwerking met een aantal BF’ers (Bekende Friezen).

Voor de BridgeBag werken we nauw samen met het jonge bedrijf Bokers Backpaks uit Friesland. Deze hebben een lijn van tassen gemaakt van gebruikte vinyl.

BridgeBag winnen?

Van elk ontwerp maken we tien tassen (dus in totaal dertig tassen). Ook jij kunt een BridgeBag winnen! Wat moet je doen? Maak een originele, grappige of mooie foto of ‘selfie’ van een brug met een kunstwerk eronder en stuur ‘m hieronder in. Deel vervolgens je foto via Facebook of Instagram met #BridgeBag.

Tussen eind mei en 1 september kiezen we elke week een winnaar. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Ook delen we de bekendmaking via onze socialmediakanalen. Nadat de kunstwerken van de bruggen zijn gehaald, gaan we de tassen maken. Je ontvangt jouw tas in het najaar van 2018.

 

Bridge Bag nieuws